Kom op zondagmiddag 1 september -van 13.00 tot 17.00 uur- naar BAS Truck Center aan de Eerdsebaan in Veghel voor een onvergetelijke open dag. Iedereen is welkom om te zien hoe innovatie en traditie samenkomen in ons volledig vernieuwde BAS Truck Center Experience. 

De Eerdsebaan 7 in Veghel is een bijzondere plek in de geschiedenis van het BAS-familiebedrijf. Waar van oudsher het carrosseriebedrijf stond is het afgelopen jaar volop nieuw-verbouwd. Nu staat er een gloednieuw en multifunctioneel BAS Truck Center waar historie en toekomst perfect samenkomen. In dit nieuwe Experience Center komen namelijk alle stadia van de klantreis naar een nieuwe truck of bedrijfswagen samen. Van aankoop, configuratie, financiering, spuiten en belettering tot aflevering en schadeherstel. Binnen Europa een unieke hub, volledig ingericht om klanten optimaal te bedienen.  

Op 1 september vindt er tussen 13.00 en 17.00 uur een Open Dag plaats. Bas en Caspar van Heertum, directie van BAS Group, zijn trots met deze stap: “Dit is een nieuw hoofdstuk in ons BAS-verhaal, passend bij de vooruitstrevende visie van onze vader Martin van Heertum. Vanuit BAS Truck Center Experience bieden we klanten allesomvattende service voor Volvo en Renault trucks en bestelwagens. Bovendien is het een fantastische werkplek, voorzien van de nieuwste faciliteiten.”

Van aanvraag tot aflevering
Elke nieuwe Volvo en Renault truck in de regio ontstaat bij BAS Truck Center Experience op de Eerdsebaan 7. Van de eerste aanvraag tot het volledig opbouwen en afleveren van het voertuig. Een proces dat doorgaans 3 tot 8 maanden in beslag neemt. Bas legt uit: “We adviseren onze klanten van begin tot eind. Over de juiste specificaties, configuratie en hoe hun nieuwe truck het best aansluit bij hun wensen, eisen en activiteiten. Daarbij coördineren we de volledige bouw en oplevering met fabrikant en toeleveranciers.” Met altijd als doel klanten competitiever te maken, daarin blijft BAS Group innoveren. “Waar we nog het meest voldoening uithalen? Als een chauffeur ons na afloop vertelt hoe blij hij is en dat hij altijd goed geholpen wordt door onze mensen”, stelt Bas.

1.000 nieuwe trucks op de planning
Bas vertelt: “De laatste 3 jaar zijn de afleveringen van nieuwe trucks met 40% gestegen, waarvan bijna 20% inmiddels volledig elektrisch is. Vanuit het vernieuwde BAS Truck Center staan er dit jaar 1.000 nieuwe trucks op de planning om af te leveren. Dit hadden we in het oude pand niet kunnen realiseren. Hier hebben we namelijk meer capaciteit en is de locatie slim en efficiënt ingericht qua routing om alle voertuigen optimaal op te leveren.”

Na ruim 1 jaar verbouwen is het pand volledig operationeel. BAS Truck Center Experience bestaat uit 680 m2 kantoorruimte, 4.000 m2 werkplaatsruimte en onder meer 1.000 zonnepanelen. Caspar: “De laatste puntjes worden op de i gezet, maar we zijn voor de officiële opening klaar. Een verbouwing is altijd intensief, maar zowel wij als alle medewerkers zijn enthousiast over het resultaat. Dit is een belangrijke stap vooruit en we gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet.”

1 september: open dag
Dat de familie van Heertum trots is op deze nieuwe vestiging is duidelijk. Ze willen dit graag vieren met klanten, leveranciers, medewerkers, partners en geïnteresseerden. Bas: “Vanaf 13.00 uur organiseren we een gezellige open dag, waar iedereen van harte welkom is om het nieuwe pand te bewonderen. Er is entertainment, lekker eten en drinken, dus reden genoeg met ons te proosten op het nieuwe BAS Truck Center.”

Ben je benieuwd naar de nieuwe BAS Truck Center Experience?
Je bent van harte uitgenodigd om op 1 september, vanaf 13.00 uur, naar de open dag op de Eerdsebaan 7 in Veghel te komen!

Meer weten? Kijk op opendagbas.nl en meld je aan!